НОВИНИ
щойно з пательні!
Назад
НОВИНИ
Назад
🎉Справжнє свято до Дня захисту дітей від ЛотОК

05.06.2023

🎉Справжнє свято до Дня захисту дітей від ЛотОК

Ми раді поділитися з вами враженнями від незабутніх заходів до Дня захисту дітей, які проводились 2 червня у ЖК Чайка та ЖК Республіка. 

Це стало справжнім святом для всіх маленьких друзів, де вони змогли насолодитися безліччю розваг та смачними сюрпризами.

Професійні аніматори🤹‍♀️ допомогли створити чудову атмосферу! Вони розважали дітлахів захоплюючими конкурсами та веселими іграми.

Красу і казкові образи 🦹‍♀️🧝‍♀️ на обличчях наших юних гостей забезпечив талановитий аквагрим-художник.🎨 А нанесення тимчасових тату стало справжнім хітом серед малюків! Вони вибирали свої улюблені малюнки та прикрашали свої ручки, ніжки та щічки. Кожна тимчасова татушка стала невід'ємною частиною образу наших маленьких гостей.🫶

І як без солодких подарунків?😊

Ми підготували смаколики для всіх присутніх!

🧁🍦На нашому заході відбулася дегустація свіженької солодкої вати, тістечок власного виробництва з різними начинками, морозивом та свіжими соками.

Діти мали змогу насолодитися десертами та обрати свої улюблені смаки.

Цей захід приніс безліч усмішок на обличчях всіх присутніх. Ми були раді бачити, як діти забувають про буденні клопоти та на кілька годин стають головними героями своїх казок.

Дякуємо всім батькам та дітям, хто долучився до цього свята! Ми сподіваємося, що ці яскраві спогади викликатимуть посмішку на ваших обличчях.

Бажаємо всім маленьким гостям безмежного щастя, любові та безпеки. Нехай кожен день буде для них веселою пригодою!